www.ba.no - onsdag 28.10.09
 
 
 
 
 
 
29.03.2010
 
BA-stripen
 
 
Bizarro av Dan Piraro
BA-stripen
Mens Ernie-tegner Bud Grace måtte bli atomfysiker før han skjønte at det var tegner han egentlig ville bli, så har Dan Piraro tegnet hele sitt liv. Han tok sitt tegnertalent helt ut da han besluttet seg for avslutte sitt studie ved en kunstskole. Han ble en fremgangsrik reklametegner. Senere beveget han seg i retning av vitsetegning. Piraro er en mann av mange talenter og har blant annet forsøkt seg som standup-komiker med hell. Noe av hans talent kan du se her i et opptak fra Health Lifestyle Expo 2006 der han blant annet snakker om global oppvarming, vegeterianere m.m. Serien Bizarro har vært distribuert gjennom serie-syndikater siden 1985, og er i dag å se i over 250 aviser verden over.
 
 
 

Bergensavisen, Chr. Michelsens gate 4, Postboks 824 Sentrum, 5807 Bergen.
Telefon: 55 23 50 00 - Telefaks: 55 31 00 30
Ansvarlig redaktør: Olav Terje Bergo - Nettredaktør: Elin Madsen

Utviklingsansvarlig: Bjørn Tore Lysnes

Powered by: Escenic Content Engine